Cykling
Pedalcyklen blev opfundet tilbage i 1839, og begrebet om cykling har ændret sig meget siden den gang. Den gang brugte man kun cykling som et transportmiddel, hvilket man også i høj grad ser til dags dato, vor folk er blevet mere miljøbeviste, så man vælger stålhesten fremfor bilen eller offentlig transport. I dag ser man dog også en kæmpe industri indenfor for sportsgrenen cykling. Dette kan både være landvejscykling, banecykling, BMX og meget andet.

En af de største cykelbegivenheder må siges at være Tour De France, som bliver afholdt hver sommer med cykelhold fra mange forskellige lande over hele verdenen. Danmark har altid været en stor del af dette løb, og er det stadigt. Desværre har cykelbranchen for nogle år siden lidt under dopingmisbrug på højt plan. Men dette holder ikke folk fra stadig at elske sporten og dyrke den, og derfor ser man også i stigende grad, at cykling bliver dyrket på amatørplan i form af fx mountain biking.

oversigt  - træolie - gulvbehandling - tøj - kaffe - markedsføring - imprægnering sko - sommerhus - bolig - huse - is - formel 1 - aviser

Atletik
Atletik er en gammel sportsgren, som kom til verden i det gamle Grækenland. Det er en sportsgren, som er fyldt med traditioner, og rigtig spændende at følge, da der er så mange forskellige kategorier. Nogle af kategorierne er løb, længdespring, højdespring, spydkast, discoskast og meget andet.
Der findes rigtig mange store atletikstævner verden over. Noget af det største er diamondleauge og selvfølgelig OL hvert 4. år. Dette er mesterskabet, som alle professionelle atletikudøvere stræber efter. Man kan ikke opnå en større anerkendelse indenfor denne sportsgren end en guldmedalje ved OL. Derfor er det også vildt spændende at se atletik, da man ved alle udøver sit bedste for at komme videre.

At løbe er, de sidste år, blevet en rigtig populær form for motionering.
Man kan heldigvis få rigtig mange forskellige slags løbe sko og sandaler fra mange forskellige mærker. Heriblandt Hummel, New Balance, Nike, Adidas, Ecco ,Asics og mange flere. Det burde være muligt at finde en sko, som passer lige nøjagtigt til dine løbebehov, løbestil og fødder, så du kan komme ordentlig i gang.