Imprægnering
Mange tænker nok på murværk, som en nærmest konstant barrierer, hvor intet kan trænge igennem. Dette er desværre ikke rigtigt. Faktisk fungerer mursten, beton og lignende som en tunnel, hvorigennem der kan optages, transporteres og afgives fugt. Dette kan føre til problemer med murværket, og forstørre varmeregningen, da murværket er længere tid om at varme op, hvis det indeholder fugt.
Heldigvis kan man gøre noget ved. Man kan imprægnere det. De fleste kender nok imprægnering fra noget man gør ved træ eller sine sko og støvler for, at dette skal blive vandtæt og ikke være sart overfor andre forskellige væsker. Dette kan man også gøre ved murværk og beton, så disse ikke længere kan optage, transportere eller afgive fugt.
oversigt  - træolie - gulvbehandling - tøj - kaffe - markedsføring - sommerhus - bolig - huse - sko - is - formel 1 - aviser
Vand og fugt er rigtigt godt for mange, men det er ikke godt, så snart det kommer ind i vores bolig. Fugt kan nemlig skabe store problemer indendørs. Man risikerer at træværk og lignende rådner, samt at der bliver dannet skimmelsvamp, som er noget værre noget at komme af med igen. Hvis man opdager, at man har fugt i boligen, så er det med at gøre noget ved det. Det, man blandt andet kan gøre, er at få lavet en fugtsikring, som sørger for, at der ikke kan trænge mere fugt ind.