Aviser

En avis er en publikation, som bliver udgivet ofte, for eksempel dagligt eller ugeligt. Desuden er den som oftest trykt på billigt, tyndt papir, som er nemt at arbejde med. Aviser har eksisteret i mange år. Tilbage i det gamle Kina i 700-tallet har man fundet nyhedssider, som florerede mellem embedsmænd, så man var opdateret. Der gik dog noget længere tid før, der blev udgivet en avis i Danmark. I 1634 blev den første avis udgivet, dog var denne på tysk. I dag findes der rigtig mange forskellige aviser i Danmark – både i forhold til udgivelse og fokus.

oversigt  - træolie - gulvbehandling - tøj - kaffe - markedsføring - imprægnering sko - sommerhus - bolig - huse - sko - is - formel 1 -

Berlingske er den ældste eksisterende danske avis, som blev udgivet første gang i 1749. I starten kom den to gange om ugen, men nu kommer den dagligt. Det er en avis, man skal abonnerer på eller købe enkelvis. Berlingske ses oftest som en borgerlig/konservativ avis, selvom den i dag er politisk uafhængig.

Metroxpress er en gratis morgen avis, der bliver udgivet dagligt, og den første af sin slags i Danmark. De mange forskellige aviser giver brugeren mulighed for at finde den, som passer til ens interesser og synspunkter.