FunkyDoris er en virksomhed, som designer og producerer brugskunst og andet interiør til huset. Deres kollektioner indeholder puder, tæpper, lysestager, forklæder og meget andet. De er gået ind i branchen med en filosofi, der hedder, at design skal være sjovt. Derfor er deres stil også yderst humoristisk, varm og ukompliceret. Lige meget hvilket produkt fra FunkyDoris, du vælger, så vil det skabe glæde og varm, som vil gøre det hele lidt mere hjemligt.
oversigt  - træolie - gulvbehandling - kaffe - markedsføring - imprægnering sko - sommerhus - bolig - huse - sko - is - formel 1 - aviser
Gipsy har over 40 års erfaring med at arbejde med læder. Dette har resulteret i, at Gipsy er nogle af de dygtigste til at designe og producere læderjakker. Til tøjet bliver kun brugt de bedste materialer, som sikre et produkt, som kan holde i mange år med den rette behandling. Stilen på jakkerne er meget forskellig. Den kan både være meget rå og biker-agtigt samtidig med, at den er utrolig feminin og elegant. En jakke fra Gipsy kan altså bruges til alverdens begivenheder i mange år.