Træ olie - teflon olie - silikoneolie - smøremidler og smørefedt

Træ olie

Træ olie: Sortiment af kvalitets træ olie er udviklet til behandling af alle træsorter.
Træ Olie til alle træformer. Træ olie til brug på havemøbler, træ olie til bænke, trapper mm.

Teflon olie
Teflon Olie: Teflon Olie der kan anvendes til at smøre på alt som skal kunne bevæge sig.
oversigt  - gulvbehandling - tøj - kaffe - markedsføring - imprægnering sko - sommerhus - bolig - huse - sko - is - formel 1 - aviser

Silikoneolie
Silikoneolie: Industri Silikone olie er et absolut ikkefedtende kvalitetsprodukt og kan anvendes til et utal af steder fx for at nedsætte friktion, som slipmiddel, blødgøringsmiddel o.l.

 

Smøremidler
Smøremidler og smørefedt: Kvalitets smøremidler og smørefedt der er let at anvende og arbejde med til smøring af diverse emner fx entreprenør materiel, smøremidler til  landbrug, gear, teglværker , graffitirens og transport o.l.


Oliebehandling
Det kan være en rigtig god idé at lave oliebehandling på trægulve og –plader, ja generelt trægenstande, da dette kan være med til at sikre lang levetid. Olien går ind og beskytter træet, så der for eksempel ikke kommer skjolder og misfarvninger, hvis man spilder noget på det. Udover at olien beskytter træet, så gør det også træet flottere, da det er med til at beholde træets naturlige farve, så man nemt kan se strukturen, og ikke skal bekymre sig om træet mørkner.